Generhverv kørekort

Hvad gør jeg?

Kurset

Priser

Kursusplan

Hvad gør jeg?

Når du har fåer din dom sender/aflevere du den til mig, sammen med ansøgningsskemaet om kørekort samt penge til prøvegebyr 890 kr.
Prøvegebyret kan du også indbetale på borgerservicekontoret. Dernæst vil jeg bestille en teoriprøve. Først når teoriprøven er bestået, kan vi bestille køreprøve.
Skyldes din dom alkohol, skal du møde op på borgerservice og søge om at kunne generhverve kørekort på ny. Er din dom efter 1/3 2002, skal du gennemgå et kursus i alkohol og trafik, også kaldet A/T kursus, inden vi kan bestille teoriprøven. Tlf. 87 28 50 00 angående næste kursus i regionen.
Hvis du skal have erhvervskørekort skal du have en lægeerklæring, og betale et prøvegebyr på 600 kr, og selvfølgelig udfylde ansøgningsskemaet om kørekort. Ansøgningsskemaet kan du få hos mig eller på borgerservice.
Tag en kopi af sygesikringsbevis eller dåbsattest, evt. pas, med.

Kurset

Kurset starter fredag kl. 14.00 – 18.00. Lørdag kl. 8.00 fortsætter vi til kl. 12.00 og den efterfølgende fredag fra kl. 14.00 til kl. 18.00
Der vil være kaffe franskbrød/rundstykker som forplejning.
Du vil gennemgå et intentsivt teorikursus, så du skulle være klar til teoriprøve en af de første hverdage efter kursusafslutning.
Da der er indført et nyt bookingsystem for køreprøver, betyder det at vi ikke som før, kunne reservere teoriprøvetid på forhånd. Derfor er det vigtigt at vi får alle relevante papier og penge til prøvegebyr så tidligt som muligt. Når vi har papierne kan vi bestille teoriprøve, men ikke før.

Priser

Teorikurset koster 2000 kr.

Kursusplan

Kursusplan med start dato for 2017: KURSERNE BLIVER AFHOLDT PÅ KØRESKOLERNES MANØVREGÅRD, KALORIEVEJ 10, 8500 GRENÅ

13. Januar

10. Marts

28. April

9. Juni

18. August

29. September